0Winkelwagen
0

PARD DS35-50R LRF dag en nachtzicht kijker

Productomschrijving

PARD DS35 | Laser Range Finder | 50mm lens | 850nm of 940nm

De PARD DS35 is een nachtzicht kijker die zowel overdag als s 'nachts gebruikt kan worden, vanaf nu is het niet meer nodig om zowel een optische richtkijker en nachtzicht aan te schaffen. De Pard DS35 combineert deze beide werelden in één. Het traditionele richtkijker ontwerp met 30mm buis zorgt ervoor dat deze nauwelijks te onderscheiden is van een optische richtkijker, de nachtzichtkijker beschikt over diverse instellingen voor het instellen van een gepersonaliseerd dradenkruis en tot wel vijf profielen voor het gebruik op verschillende wapens.

Door het eye-relief van 100mm is het ook mogelijk om wapens met zwaardere kalibers te gebruiken in combinatie met de PARD DS35. De standaard aanwezige infrarood lamp heeft een vermogen om tot 350 meter aan te kunnen stralen, de lamp is instelbaar in drie niveaus. 

Deze nachtzichtkijker is ideaal om te gebruiken voor de schadebestrijding, zowel op een vuurwapen of op een PCP luchtgeweer.

Laser Range Finder

De LRF versie van de PARD DS35 is voorzien van een laser range finder met een bereik tot wel 1000 meter, ruim voldoende voor de jacht en schadebestrijding. De LRF voorziet de ballistische calculator automatisch van informatie om je schot goed af te stemmen op de gemeten afstand.

Menu structuur

De nachtzichtkijker beschikt over een duidelijke menustructuur die te bedienen is via de grote druk- en draaiknop bovenop de nachtzichtkijker. Via het menu bedient u de ballistische calculator, kunt u het dradenkruis wijzigen en stelt zaken zoals de standaard vergroting en kleur gebruik in.

Het scherpstellen van het beeld doet u middels een grote draaiknop met een hevel aan de voorzijde van de Pard die ook op de koude dagen met een handschoen te bedienen is.

Beeldscherm- en sensor kwaliteit DS35 nachtzicht

De Pard DS35 beschikt over een 800 x 800 pixel display aan de achterzijde van de nachtzichtkijker en een 2560 x 1440 beeld sensor aan de voorzijde van de richtkijker, dit zorgt ervoor dat de Pard DS35 een uitstekende beeld kwaliteit aflevert in elk type weer. 

Wij hebben de beeldkwaliteit zelf kunnen testen en deze is uitstekend te noemen. Om ervoor te zorgen dat de kijker ook bij sterk zonlicht gebruikt kan worden heeft Pard ervoor gezorgd dat de lenskap als sunshade gebruikt kan worden in gesloten toestand.

PARD DS35 met sunshade

Optische en digitale zoom

Dit model van de DS35 is voorzien van een 50mm objectief lens met een optische zoom van 4 keer en een doorlopende digitale zoom tot maximaal 16 keer. De 50mm bied daarmee een goed zoom bereik met een breed blikveld, of field of view. Wilt u verder in kunnen zoomen en is een breed blikveld minder dan van belang dan is de 70mm versie van de DS35 een betere keuze. De 70mm lens is vooral geschikt voor jager en schadebestrijders die op wat langere afstanden willen kunnen jagen.

WiFi en Pard App

Door de PARD te koppelen aan een mobiel apparaat is het mogelijk om live mee te kijken te op een mobiele telefoon of tablet. Vanuit de app kunnen ook opnames gestart worden en losse foto's gemaakt worden. Daarnaast is het mogelijk om beelden die gemaakt zijn op de PARD terug te kijken via de app. Uiteraard is het ook mogelijk om opnames en foto's te maken via fysieke knoppen op de Pard.

De PARD heeft een ingebouwde terugslag functie die ervoor zorgt dat tijdens het lossen van een schot automatisch de beelden vastgelegd worden, de tijd vooraf aan het schot wordt hierbij ook vastgelegd. 

De PARD DS35 kan gekoppeld worden aan een smartphone via de PARDVISION app die te downloaden is de APP store van Apple of Android. In de handleiding staat duidelijk uitgelegd hoe dit proces gevolg moet worden. 

Ballistische calculator

De ballistische calculator maakt het mogelijk om tot 5 verschillende munitie profielen aan te maken in de Pard DS35.

Functies PARD DS35

De DS35 beschikt over 6 verschillende soorten dradenkruizen met 4 kleuren opties, verder ondersteund de DS35 5 profielen voor 5 geweren en luchtbuksen. IP67 waterdicht, oplaadbare batterij en self activated recording. De Pard maakt zelf opnamen op het moment dat een terugslag geregistreerd wordt. De LRF versie van de DS35 is naar keuze leverbaar in een 850nm en 940nm infrarood lamp.

Wij adviseren om de 940nm versie toe te passen voor de jacht, wildbeheer en schadebestrijding op onder andere de vos. De 850nm is geschikt voor de bestrijding van ongedierte.

 

 

Reviews

0 / 5Op basis van 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »