0Winkelwagen
0
Filters

Prijs

Tot

Merken

Kaliber

Krachtbron

Luchtgeweren met een zijspan systeem

Zijspan luchtbuksen zijn doordat de loop niet bewogen wordt tijdens het spannen erg nauwkeurig.
Onze merken
Filter
1 product
Diana Diana 48 4,5mm
DianaDiana 48 4,5mm
€479,00
Toevoegen

Overige categorieën in Luchtdrukwapens

Zijspan lucht buks

Voordat PCP luchtbuksen populair werden, waren de zijspan luchtbuksen te zien bij iedere wedstrijd of schietvereniging. Deze zijspanluchtbuksen zoals de Feinwerkbau 300 en de Diana 48 kwam je overal tegen.

Het grootte voordeel van een zijspan luchtbuks is dat de loop niet bewogen wordt tijdens het opspannen van de veer, de loop staat dus altijd in dezelfde positie, dit komt de nauwkeurigheid dan ook te goede.

Diana 48 Side Lever Zijspanner

Diana 48 met zijpspan systeem

Zijspanluchtbuksen zijn nauwkeurig

Onder andere heeft Diana een aantal modellen in het assortiment met het zijspan systeem, de Diana 48  en de Diana 58 zijn mateloos populair onder schutters die iets beters zoeken dan een knikloop luchtbuks.

Een ander groot voordeel van de zijspan luchtbuksen is dat deze ten opzichte van de PCP luchtbuksen die net zo nauwkeurig zijn een stuk goedkoper zijn. De Diana luchtbuksen worden in Duitsland gemaakt en zijn van hoge kwaliteit. 

Feinwerkbau 150, 300 en 600

Ben je in het bezit van een Feinwerkbau 150, 300 of 600 dan kunnen we deze voorzien van een revisie set zodat ze weer dezelfde kracht krijgen zoals ze de fabriek hebben verlaten.

Wil je een zijspan luchtbuks bekijken of er één vasthouden kun je ook altijd langskomen bij SEM Jacht & Schietsport in Bornerboek.

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »