0Winkelwagen
0

PARD DS35-70R nachtzicht kijker

Productomschrijving

PARD DS35

De PARD DS35 is een nachtzicht kijker die zowel overdag als s 'nachts gebruikt kan worden, vanaf nu is het niet meer nodig om zowel een optische richtkijker en nachtzicht aan te schaffen. De Pard DS35 combineert deze beide werelden in één. Het traditionele richtkijker ontwerp zorgt ervoor dat deze nauwelijks te onderscheiden is van een optische richtkijker, de nachtzichtkijker beschikt over diverse instellingen voor het instellen van een gepersonaliseerd dradenkruis en tot wel vijf profielen voor het gebruik op verschillende wapens.

Door het eye-relief van 100mm is het ook mogelijk om wapens met zwaardere kalibers te gebruiken in combinatie met de PARD DS35. De standaard aanwezige infrarood lamp heeft een vermogen om tot 350 meter aan te kunnen stralen, de lamp is instelbaar in drie niveaus. 

Deze nachtzichtkijker is ideaal om te gebruiken voor de schadebestrijding, zowel op een vuurwapen of op een PCP luchtgeweer.

Menu structuur

De nachtzichtkijker beschikt over een duidelijke menustructuur die te bedienen is via de grote druk- en draaiknop bovenop de nachtzichtkijker. Via het menu bedient u de ballistische calculator, kunt u het dradenkruis wijzigen en stelt zaken zoals de standaard vergroting en kleur gebruik in.

Het scherpstellen van het beeld doet u middels een grote draaiknop met een hevel aan de voorzijde van de Pard die ook op de koude dagen met een handschoen te bedienen is.

Beeldscherm- en sensor kwaliteit DS35 nachtzicht

De Pard DS35 beschikt over een 800 x 800 pixel display aan de achterzijde van de nachtzichtkijker en een 2560 x 1440 beeld sensor aan de voorzijde van de richtkijker, dit zorgt ervoor dat de Pard DS35 een uitstekende beeld kwaliteit aflevert in elk type weer. 

Wij hebben de beeldkwaliteit zelf kunnen testen en deze is uitstekend te noemen. Om ervoor te zorgen dat de kijker ook bij sterk zonlicht gebruikt kan worden heeft Pard ervoor gezorgd dat de lenskap als sunshade gebruikt kan worden in gesloten toestand.

PARD DS35 met sunshade

WiFi en Pard App

Door de PARD te koppelen aan een mobiel apparaat is het mogelijk om live mee te kijken te op een mobiele telefoon of tablet. Vanuit de app kunnen ook opnames gestart worden en losse foto's gemaakt worden. Daarnaast is het mogelijk om beelden die gemaakt zijn op de PARD terug te kijken via de app. Uiteraard is het ook mogelijk om opnames en foto's te maken via fysieke knoppen op de Pard.

De PARD heeft een ingebouwde terugslag functie die ervoor zorgt dat tijdens het lossen van een schot automatisch de beelden vastgelegd worden, de tijd vooraf aan het schot wordt hierbij ook vastgelegd. 

De PARD DS35 kan gekoppeld worden aan een smartphone via de PARDVISION app die te downloaden is de APP store van Apple of Android. In de handleiding staat duidelijk uitgelegd hoe dit proces gevolg moet worden. 

Ballistische calculator

De ballistische calculator maakt het mogelijk om tot 5 verschillende munitie profielen aan te maken in de Pard DS35.

 

Reviews

0 / 5Op basis van 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »