Terug

  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Snelle levering
  • Altijd veilig bestellen en betalen

Schietjassen

Schietjassen

Filters

Schietjassen

De schietjas

Om een schietriem goed op z'n plaats te houden om de boven arm is een goed passende schietjas van groot belang, dit is dus ook één van de belangrijkste taken van de schietjas.

Bij het uitzoeken van een schietjas is het van belang dat deze goed past en tijdens het schieten niet telkens van positie veranderd. Een belangrijke maat van de schietjas is de afstand gemeten op de rug tussen beide oksels, deze maat moet overeen komen met de maat op de rug. Als deze maat hetzelfde is kan de jas niet omhoogschuiven tijdens de aangenomen schietpositie. 

Onderkleding

Houd er altijd rekening mee dat de onderkleding ook invloed heeft op de bepaling van de juiste maat schietjas. Dunne onderkleding in de zomer kan natuurlijk prettig zijn tijdens het schieten, maar dikkere onderkleding tijdens de winter kan er voor zorgen dat de jas gaat wringen.

Wilt u een schietjas kopen? Wij hebben een ruime voorraad schietjassen in de winkel. Wij leveren schietjassen voor dames, heren en junioren. Tevens kunnen wij ook op maat gemaakte schietjassen leveren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »