0Winkelwagen
0

CZ 600 Range

Productomschrijving

CZ 600 Range

De CZ 600 Range is een geweer wat opvalt door z'n mooie gelamineerde kolf met een wangstuk die moeiteloos verstelbaar is zonder gereedschap hoeven te gebruiken.

Die kolf die voor rechtshandige schutters is ontworpen heeft een handgrip die goed in de hand ligt en voorzien is van textuur voor een goede grip. De grip is zo ontworpen dat de hand niet makkelijk naar beneden kan glijden en dus niet vermoeiend is tijdens lange schiet sessies.

Achteraan onder op de kolf is er een picatinny rail gemonteerd waarop bijvoorbeeld en monopod bevestigd kan worden. Ook is de kolf voorzien van 2 QD Quick Detachment swivels waardoor een riem snel te bevestigen en te verwijderen is.

Natuurlijk is de CZ 600 Range ook voorzien van een wisselloop, met het grote verschil ten opzicht van de standaard lopen dat het een heavy barrel is met een precisie van 0.75 MOA op 100 meter. Er zijn 6 kaliber lopen beschikbaar namelijk de .223 Rem, .308 Win, 6mm Creedmoor, 6,5mm Creedmoor, 6.5 PRC en .300 Win. Mag. 

Het trekkersysteem is een single stage syteem wat instelbaar is in 4 verschillende standen, ook is deze loop voor zijn van een M15x1 schroefdraad voor de bevestiging van een demper of compensator.

 

 

Productspecificaties

Merk
CZ
Kaliber
.308 Win / 6mm Creedmoor
Systeem
Grendelsysteem
Magazijncapaciteit
5

Reviews

0 / 5Op basis van 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »