0Winkelwagen
0

457 Premium klein kaliber geweer van CZ

Productomschrijving

CZ 457

De CZ 457 is de nieuwste serie van klein kaliber geweren van CZ, zij hebben een grote stap voorwaarts gemaakt ondanks dat CZ met de 455 al een heel goed model in huis had. Dankzij de nieuwste apparatuur en toepassing van verbeterde technieken heeft CZ een zeer betrouwbaar en makkelijk te hanteren geweer gemaakt.

Compleet nieuw wapen

De CZ457 heeft zoveel aanpassingen gehad dat het een compleet nieuw wapen lijkt te zijn. De veiligheid is verplaatst naar de rechterkant van het wapen en is duidelijk voelbaar om te zetten en de grendel is met een aparte knop te verwijderen zonder de trekker in te hoeven houden wat allebei bijdraagt aan de veiligheid van het schieten met dit wapen.

Veilig geweer

De grendel heeft een kleine openingshoek van maar 60 graden en kan zelfs gespannen uit het wapen worden verwijderd, zo kun je op een veilige manier zien of het wapen voorzien is van een patroon. 
Ook is op de achterzijde van de grendel d.m.v. een rode indicator te zien of het wapen gespannen staat.

Nieuwe trekker en slapin

De CZ 457 serie is voorzien van een nieuw instelbaar trekkersysteem. De trekkerdruk van het wapen is instelbaar van 800 tot 1500 gram, ook is de trekker weg instelbaar van 0.5 tot 5.0mm. De slag pin is compleet aangepast en is een stuk lichter dat z'n voorganger in de CZ455. Deze lichtere slagpin heeft tot gevolg dat er minder trillingen ontstaan tijden het schot en zo de accuraatheid van het wapen ten goede komen.

Verwisselbare lopen en bedding

Zoals de 455 zijn zijn de lopen van de CZ 457 ook verwisselbaar, er is is keuze uit .22LR, 17HMR en 22WMR. Ook is het wapen voorzien van 2 stalen pilaren waarop de gehele actie rust, op deze manier is de spanning die op de actie en andere onderdelen rust altijd hetzelfde.

CZ 457 Premium

Deze CZ 457 premium is een prachtig wapen met een schitterende walnoot houten kolf. Het wapen is voorzien van een instelbare trekker en de loop heeft aan het uiteinde en draad van 1/2x20 UNF voor een eventuele demper of mondingsrem.

Met een 5 schots magazijn en fijn instelbare richtmiddelen is dit niet alleen een plaatje om te zien maar ook een stukje precisiegereedschap die je niet zal teleurstellen. 

Op dit artikel is een wettelijke restrictie van toepassing, meer informatie

Reviews

0 / 5Op basis van 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »