0Winkelwagen
0

CZ 600 MDT DEEP BRONZE

Productomschrijving

Een modern volledig verstelbaar sportschuttersgeweer

De CZ 600 MDT DEEP BRONZE is voorzien van een uit één stuk Aluminium gefreesd chassis, die verschillende M-LOK montage plekken heeft en draaibare QD sockets heeft voor een riem of andere accessoires.

De buttstock is volledig instelbaar zonder het gebruik van gereedschappen, hierdoor kun je in alle denkbare situaties de perfecte schiethouding aannemen wat de prestaties ten goede komt. Je kunt onder andere de LOP aanpassen door de instelbare greep, en de hoogte van het wangstuk, en de hoogte en positie van de kolf plaat.

CZ 600 MDT

Stalen staartstuk

Dankzij de stalen constructie is het staartsuk uitzonderlijk stevig voor een consistente, nauwkeurige werking. Een vergrote uitwerppoort zorgt voor eenvoudig laden en betrouwbaar uitwerpen vanuit verschillende houdingen.

Comfortabel schieten wordt verzekerd door het innovatieve CZ 600 "controlled feed"aanvoerssysteem van de patronen, dat u volledige controle geeft aanvoeren vanuit het MDT AICS magazijn tot het uitwerpen van de lege huls. Een Picatinny-rail over de volledige lengte van het staartsuk biedt genoeg ruimte om elk type montage met richtkijker te monteren voor optimale oogafstand en om zo een natuurlijke schietpositie te garanderen.

CZ 600 MDT Deep Bronze

24 inch match loop

De zeer nauwkeurige, koud-gehamerde loop is de meest nauwkeurige in de CZ 600-familie. Een gegarandeerd nauwkeurigheid van minder dan 0,75 MOA met fabrieksmunitie van match kwaliteit. Aan de loop zal het niet liggen als de een PRS wedstrijd wil winnen!

CZ 600 MDT Trigger

Instelbare Single Stage Trekker 

Het uitstekende trekker systeem wordt vanuit de fabriek nauwkeurig afgesteld met een zuivere, scherpe break, waardoor de kans op een vroegtijdig schot door een onverwacht beweging wordt verminderd. De eenvoudig verstelbare trekke druk met een minimum van slechts 6N in te stellen met de meegeleverde inbussleutel zorgt voor schietcomfort voor alle type schutters. Je ideale trekker druk is slechts een kwart slag van de inbussleutel verwijderd.

MDT AICS 10-Schot stalen magazijn

Als de schietbeurten niet verlopen zoals gepland, moet je zo snel mogelijk reservepatronen in kamer van het wapen kunnen aanvoeren. CZ heeft daarom het industriestandaard AICS-magazijn verbeterd met de toevoeging van onze innovatieve, gepatenteerde patroonaanbrenger voor 100% betrouwbare, botersoepele invoer van reservepatronen vanuit de uitwerppoort van het staartstuk, waardoor het verlies van kostbare seconden wordt vermeden als het om tijd gaat, terwijl het toppunt van soepele grendelbewegingen ook wordt bereikt.

CZ 600 MDT AICS

Mondingsrem

De CZ 600 MDT wordt standaard voorzien van een 3 kamer mondingsrem die er belangrijk is voor onder andere het dynamisch schieten. Minder terugslag betekend dat je weer sneller op je doel gericht bent welk kaliber je ook kiest

De CZ 600 DEEP BRONZE is beschikbaar in .308 Win. met een Twist Rate van 1:10/4 en in 6mm Creedmoor met een Twist Rate van 1:7/6
De loop lengte van beide kalibers is 24 inch. en het wapen heeft een totale lengte van 1140-1170mm afhankelijk hoever je de kolf uitschuift. De LOP of Lengt of Pull is instelbaar van 320 tot 350mm en de Single Stage trekker is instelbaar van 6N tot 13,5N 

Het gewicht van het geweer is 5,6 Kg en het AICS magazijn heeft een capaciteit van 10 schoten. De loop is voorzien van een M18x1 schroefdraad en het MDT Chassis is afgewerkt met een duurzame Cerakote finish. 

Ben je nieuwsgierig naar dit geweer en wil je meer informatie neem dan contact op met SEM Jacht & Schietsport de CZ Specialist van Nederland.

Productspecificaties

Merk
CZ
Kaliber
.308 Win / 6mm Creedmoor
Systeem
Grendel systeem
Magazijncapaciteit
10

Reviews

0 / 5Op basis van 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »