0Winkelwagen
0

Smith & Wesson M&P 9 Performance Center C.O.R.E. 9mm 2.0

Productomschrijving

Smith & Wesson M&P 9 Performance Center C.O.R.E. 9mm 2.0

Het Smith & Wesson M&P 9 Performance Center C.O.R.E. 9 mm 2.0 is een semi-automatisch pistool ontworpen en vervaardigd door Smith & Wesson. De afkorting "C.O.R.E." staat voor "Competition Optics Ready Equipment", wat aangeeft dat dit pistool is ontworpen met het oog op wedstrijdschieten en compatibel is met verschillende optische vizieren zoals een red-dot

Dit model met een kamer van 9 mm is natuurlijk een zeer populair kaliber. Het pistool heeft een roestvrijstalen slede heeft een loop van match kwaliteit en heeft Optics Ready-mogelijkheid dat betekent dat het pistool een gefreesde slede heeft die de directe montage van verschillende populaire reflexvizieren, red dot-vizieren of holografische vizieren mogelijk maakt. Deze mogelijkheid zorgt er voor dat je sneller op het doel komt en verbeterde nauwkeurigheid tijdens competitieve schiet- of statische disciplines.

Smith & Wesson Performance Center

Performance Center-verbeteringen: het Performance Center is de custom shop van Smith & Wesson en hun vuurwapens worden extra met de hand aangepast en verfijnd voor verbeterde prestaties en precisie. Het M&P 9 Performance Center C.O.R.E. 2.0 heeft verbeterde trekkerkarakteristieken, soepelere actie en algehele verbeterde pasvorm en afwerking in vergelijking met standaardmodellen.

De 2 meegeleverde magazijnen hebben een capaciteit van 17 schoten, Het pistool is ontworpen met een modern ergonomisch polymeer frame, dat een comfortabele en veilige grip biedt. Het wapen is geschikt voor zowel rechts - als linkshandige schutter door dat de bedieningselementen, zoals de sledevangpal en het de magazijnpal aan beide zijden bedienbaar zijn.

Open Richtmiddelen en Optics Ready 

Hoewel het wapen voorbereid is voor bijvoorbeeld een Red Dot, is het pistool ook standaard uitgevoerd met een keep en korrel zodat het pistool voor verschillende disciplines gebruikt kan worden . De M&P 9 2.0 bevat een reeks veiligheidsvoorzieningen, zoals een trekkerbeveiliging, een valbeveiliging en een voelbare en visuele kamerindicator.

De Smith & Wesson M&P 9 Performance Center C.O.R.E. wordt geleverd met 2 magazijnen met een capaciteit van 17 schoten en ook vier verwisselbaregrip-inzetstukken in de maten S,M,M-L en L voor een optimale grip en trekkerafstand. Als kers op de taart word er ook een Performance Center®-reinigingsset meegeleverd.

Reviews

0 / 5Op basis van 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »