0Winkelwagen
0

Pulsar Digex C50 nachtzicht kijker met X940S IR

Productomschrijving

Pulsar Digex C50 met X940S IR

Deze laatste innovatie van Pulsar is een nachtzichtkijker die dag en nacht gebruikt kan worden. De mogelijkheid om de kijker in een dag en nachtstand te zetten in zowel kleur en zwart wit zorgt ervoor dat je een voorzetkijker noot meer nodig hebt. Je kunt deze nachtzichtkijker dan in alle omstandigheden gebruiken. 

Natuurlijk komt deze nachtzichtkijker het beste tot zijn recht als het donker wordt, we hebben deze Pulsar Digex C50 getest en zelfs zonder de infrarood lamp zijn doelen tot 350 meter ontzettend duidelijk te zien.

Zodra de nachtzichtkijker wordt gebruikt in combinatie met de infrarood lamp wordt het zicht nog duidelijker. De infraroodlamp is voldoende sterk om een duidelijke bundel infrarood licht af te geven tot een afstand van wel 500 meter.

Batterijduur van wel 10 uur

De nachtzichtkijker heeft één vaste ingebouwde batterij en een één batterij die verwisselbaar is, deze batterijen samen zorgen ervoor dat je een batterijduur hebt tot wel 10 uur. De infraroodlamp de wordt meegeleverd is voorzien van een kunststof montage beugel die de nachtzichtkijker niet beschadigd.

De infraroodlamp is eenvoudig op verschillende posities te monteren op de 30mm buis van de nachtzichtkijker en op de lamp is de positie van de bundel op het doel ook nog afzonderlijk af te stellen.
Ook is de batterij van de infraroodlamp hetzelfde als die van de nachtzichtkijker, zodat je deze door elkaar kunt gebruiken. De golflengte van de infrarood lamp is 940 Nm en niet zichtbaar voor dieren met name de vos is erg gevoelig voor infrarood licht maar dat is met deze lamp verleden tijd.

Sensor Resolutie 1928x1088

De sensor van de nachtzichtkijker bevindt zich aan de voorzijde, deze sensor is een grote bepalende factor in de kwaliteit van het beeld. De Full HD sensor met een resolutie van 1928x1088 pixels is een grote verbetering ten opzichte van de vorige nachtzichtkijker modellen van Pulsar. De kwaliteit in zowel de dag- als nachtstand is hiermee aanzienlijk verbeterd.

Het display waar je naar kijkt is een AMOLED scherm met een resolutie van 1024x768 wat een ongeëvenaard mooi beeld geeft waarop de kleinste details zichtbaar zijn. Ook bij het inzoomen van de richtkijker blijft het beeld mooi vanwege de hoge kwaliteit van sensor en beeldscherm. 

Dradenkruis

In het menu van de Pulsar Digex C50 kun je kiezen uit 10 verschillende soorten dradenkruizen. Het inschieten van de nachtzichtkijker is vrij eenvoudig en kun je met 2 á 3 schoten voltooien. Ook is het mogelijk om verschillende afstand in te voeren. Uiteraard ontbreek een Wifi verbinding bij de Pulsar Digex C50 niet, hiermee kun je verbinding maken met het Yukon Stream Vision 2 zodat je gebruik kunt maken van de cloud opslagen van filmpjes en video's en diverse instellingen kunt wijzigen.

Demo en Testen

SEM Jacht en Schietsport heeft van de Pulsar Digex C50 met X940S IR een demo beschikbaar, deze kan door particulieren gehuurd worden om de goede kwaliteit van deze nachtzichtkijker zelf te kunnen ervaren. De Pulsar Digex C50 met X940S IR Demo wordt geleverd op een houten kolf gemonteerd om zo gebruikt ervan op de juiste manier te kunnen ervaren. De kosten voor de huur bedragen €35 per dagdeel en de set moet worden opgehaald in onze winkel in Bornerboek.

 

Reviews

0 / 5Op basis van 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »