0Winkelwagen
0
Filters

Prijs

Tot

Merken

Kaliber

Krachtbron

Hatsan luchtbuksen

Hatsan luchtbuksen
Filter
44 producten
  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Snelle levering
  • Altijd veilig bestellen en betalen
Hatsan Hatsan Model 65
HatsanHatsan Model 65
€219,00
Toevoegen

Overige categorieën in Luchtdrukwapens

Hatsan luchtbuks kopen?

Hatsan luchtbuksen zijn zeer populair onder vele schutters met hun uitbreide assortiment luchtbuksen kunnen zij voor elke schutter wat bieden. Of je nu op zoek bent naar een buks geschikt voor jeugdige schutters of een persluchtbuks voor lange afstand, Hatsan luchtbuksen zijn er in elke soort en maat.

Hatsan heeft een ruime keuze in PCP luchtbuksen waaronder een aantal PCP pistolen in verschillende uitvoeringen zoals de Hatsan AT-P1 en de Hatsan AT-P2. Deze luchtpistolen hebben een energie van zo'n 27 Joule i.c.m. een 5,5mm pellet. Beide luchtpistolen worden ook uitgebracht in de QE variant wat staat voor Quiet Energy, alle buksen met de QE aanduiding hebben een geïntegreerde demper. Hatsan heeft ook een compact PCP pistool uitgebracht, de Hatsan Sortie. De Hatsan Sortie is een handzaam PCP pistool verkrijgbaar met een kunststof en een houten kolf.

Hatsan PCP Bullpup

PCP luchtbuksen kernmerken zich doordat het magazijn en het laadsysteem naar achteren zijn aangebracht, het trekkersysteem zit wel wat verder naar voren voor het bediengemak van deze buksen.

Hatsan Airmax

Hatsan Airmax Bullpup 

Hatsan heeft 8 verschillende Bullpup luchtbuksen in verschillende uitvoeringen. De Hatsan Airmax is een PCP luchtbuks met een kracht van 51 Joule in het kaliber 5,5 mm. De Airmax heeft een mooie houten kolf verstelbaar wangstuk en een QE demper.

Geen zin om telkens te grendelen, geen probleem Hatsan heeft de Hatsan Bullmaster uitgevoerd met een semi-automatisch laadsysteem wat inhoud dat telkens als de trekker wordt overgehaald er pellet de loop verlaat totdat het magazijn leeg is. 

Zoek je een krachtige Bullpup met een stevig kaliber, de Hastan Hercules Bully heeft een kracht van maar liefst 193 Joule met de 9mm pellet. Deze Hastan Hercules Bully is uitgevoerd met een kuststof kolf met pistol grip.

De Flash Pup en de Flash Pup S van Hatsan zijn één van de meest betaalbare luchtbuksen op de markt, met een kracht van 42 Joule doen deze zeker niet onder voor andere bullpup PCP luchtbuksen. Deze buksen wegen slechts 3.0 en 3.1 Kg en zijn zeker geschikt om lange tijd achter elkaar mee te schieten. De Flash Pup is voorzien van een houten kolf en de Flash Pup S een een synthetische kolf. Beide buksen zijn ook verkrijbaar met een geïntegreerde QE demper.

Wil je op korte afstand schieten en wil je wat minder kracht of juist wat meer op lange afstand? De Hatsan Gladius heeft een de mogelijk om de buks in 6 verschillende standen te zetten, waardoor je zelf kunt bepalen met hoeveel kracht de pellet de loop verlaat. De loop van deze buks heeft naar het einde toe iets een vernauwing wat de precisie ten goede komt, ook is Hatsan Gladius Long met een lange loop verkrijgbaar waardoor de buks nog iets nauwkeuriger wordt. 

De Hatsan Bull Boss is met 93,5 cm één van de langere Bullpup PCP luchtbuksen van Hatsan, de Bull Boss lijkt erg veel op de Gladius alleen heeft de Bull Boss wat minder mogelijkheden zoals verstelbare kolfplaat, magazijn opbergsysteem en instelbare kracht. Wel heeft deze buks de QE demper en is hij ook verkrijgbaar met een houten kolf.

Hatsan PCP luchtbuksen

Hatsan heeft een aantal PCP luchtbuksen uitgebracht onder de naam AT44, Deze Hatsan AT44 buksen gebruiken allemaal dezelfde techniek alleen zit her verschil vooral in de kolf en uitstraling.

Hatsan AT44-10-QE

Hatsan AT44-10-QE

De Hatsan AT44 modellen onderscheiden zich onderling in de standaard AT44-10 met een kunststof kolf met duimgat, de tactisch uitziende AT44-10-TACT met kunststof kolf en een pistool greep, de AT44S-10 met een kunststof kolf die een wat traditionele kolf heeft, de AT44W-10 waar de W voor wood staat heeft een houten kolf.

Ook zijn de AT44 modellen verkrijgbaar met een QE gedempte loop, als optie bied Hatsan ook nog een langere loop en een door Lothar Walther gemaakte loop aan voor de AT44 PCP buksen. Met uitzondering van de QE uitvoering hebben zijn alle Hatsan AT44 modellen uitgevoerd met open richtmiddelen.

Eén van de meest verkochte modellen van Hatsan is de BT65, dit werkpaard van Hatsan heeft zich bewezen in nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Net zoals de AT44 is de BT65 beschikbaar in een aantal verschillende varianten. 

Hatsan BT65SB Elite

De Hatsan BT65SB-Elite wordt geleverd met riem, kijker, lamp, bipod, en 3 magazijnen.

De Hatsan BT65SB-Elite is een PCP luchtbuks met een duimgat kolf en veel extra opties, alle Elite uitvoering worden geleverd met koffer, richtkijker, riem, lamp en bipod. SB staat voor Side Bolt en geeft aan de de grendel voor het opspannen van de hamer en laden van de pellet zich aan de zijkant van de buks bevindt.

De "normale" BT65 is uitgevoerd met een standaard kunststof of houten kolf zonder duimgat, en heeft verder geen extra's, dit zie jan dan ook direct terug in de prijs. Alle bovenstaande BT65 modellen hebben standaard de SB side bolt, de mogelijkheid bestaat ook om deze te bestellen met een Rear Bolt  RB dan zit de grendel aan de achterzijde van het geweer. 

Dan blijft er nog de BT65SB Carnivore over. Deze uitvoering van de BT65 heeft een kaliber van 7.62mm. en 9mm. met een energie van 114 en 141 Joule. Dit zijn dan ook de krachtigste buksen in de Hatsan BT65 Serie. Ook levert Hatsan de meeste van de BT65 serie met een QE gedempte loop.

Hatsan heeft met de Galatian een hele mooie serie PCP luchtbuksen in het assortiment die veel schutters tot de verbeelding doet spreken. Vaak worden de woorden "shotgun" en "semi-automatisch hagelgeweer" in één adem met deze PCP luchtbuks genoemd. Dat is ook niet vreemd wat ze hebben dan ook veel weg van deze hagelgeweren.

Hatsan Galatian 5

De Hatsan Galatian Auto 5 is een Semi-Automatische persluchtbuks

De Hatsan Galatian modellen hebben een aanduiding van 1 t/m 6, wat niet zegt dat model 6 het nieuwste model is, maar meer over de uitvoering van de PCP buks.

De Hatsan Galatian I en II zijn beide een PCP buks met een zijgrendel en een walnoot houten kolf met verstelbaar wangstuk. De Galatian I heeft een duimgat kolf en de Hatsan Galatian II heeft dat niet. 

Wil je graag een Synthetische kolf? Dat kan ook, dan kies je voor de Galatian III en VI. Deze Hastan Galatian III heeft een kunststof duimgat kolf en de Galatian IV heeft een normale kolf. Wel zijn beide modellen voorzien van een verstelbaar wangstuk.

Ook heeft Hatsan een Semi-Autmatische uitvoering van deze modellel, De Hatsan Galatian 5 en 6 Auto zijn beide Semi-Automatische PCP luchtbuksen. De Galatian 5 is uitgevoerd met een walnoot houten kolf en de 6 met een Synthetische kolf. Bij deze uitvoeringen hoeft niet na elk schot de grendel bedient te worden om een pellet te laden, je kunt dus het magazijn leegschieten zonder de grendel te bewegen.

Net zoals de BT65 zijn er verschillende Hatsan Galatian met de QE gedempte loop verkrijgbaar.

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »