0Winkelwagen
0

Hikmicro Raptor RH50L Thermische Binoculair

Productomschrijving

Hikmicro Raptor RH50L

De RH50L is het eerste model binnen de Raptor series van Hikmicro. Deze modellen beiden een perfect zicht onder elke omstandigheid en bieden ongekende observatie mogelijkheden gedurende de dag, nacht en moeilijke weersomstandigheden. 

Hikmicro Raptor

Elke Raptor is voorzien van een thermische camera, digitale dag- en nachtzicht met infrarood lamp en een laser afstandsmeter. De RH50L is voorzien van een 850nm infraroodlamp, de RH50LN van een 940nm infraroodlamp.

Ultieme nachtzicht combinatie

Met deze binoculair is het niet meer nodig om een verrekijker, laser afstandsmeter en nachtzicht handheld mee te nemen het veld in. Of het nu dag of nacht is of de weersomstandigheden slecht zijn, de Raptor biedt altijd een mogelijkheid voor goed zicht. 

Image Fusion

Met de speciale image fusion technologie is het mogelijk om de thermische lens en optische lens in de Raptor te combineren, hiermee is er een ideale combinatie van beeld met temperatuur verschillen en scherpe details.

Thermische camera

Elke Raptor is voorzien van een thermische sensor met 640x512 pixels zoals gebruikelijk in hoge kwaliteit thermische camera's. Zowel de RH50 modellen en de RQ50 modellen van de Raptor zijn voorzien van een 50mm lens. De detectie range reikt tot aan 2600 meter, de optische zoom is 5,7x en de digitale zoom 16x. In totaal is het maximale zoombereik 91x.

Digitale Dag & Nachtzicht camera

De digitale camera heeft een resolutie van 2560x1440 wat een zeer helder beeld oplevert tijdens daglicht. Daarnaast biedt de camera ondersteuning voor laag licht condities tot 0.001Lux, in combinatie met de ingebouwde 850nm of 940nm IR lamp is er zelfs een duidelijk beeld bij complete duisternis. De defog mode zorgt voor een duidelijke beeld bij mistige omstandigheden.

Functies RH50L

De Raptor is standaard voorzien van een laser afstandsmeter met een bereik van 1000 meter en een maximale afwijking van +- 1 meter op deze afstand. Om lekkage van licht van het scherm te voorkomen wordt het licht van het scherm automatisch uitgeschakeld als de Raptor voor de ogen wordt weggehaald. 

Verder is er een GPS en digitale magnetische kompas ingebouwd om de exacte locatie van objecten te bepalen.

Hikmicro Raptor GPS

Er kunnen foto, video en geluidsopnames gemaakt worden met de Raptor, met 64 Gb intern geheugen is er altijd ruimte voor meer opnames.  Deze opnames kunnen ook in de Raptor zelf teruggekeken worden.

De Raptor wordt geleverd in een degelijke koffer waarin ook de lader voor de batterijen past.

Reviews

0 / 5Op basis van 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »