0Winkelwagen
0

Gamo Coyote 5.5mm + richtkijker + pomp

Productomschrijving

Gamo Coyote PCP 5.5 mm | 40 Joule | Set met richtkijker en pomp

De GAMO Coyote is het populairste PCP luchtgeweer van GAMO, deze versie wordt geleverd met een richtkijker en een handpomp. Met deze set heeft u alles in huis om te beginnen met uw hobby. Met zijn degelijke uitstraling en rijke uitrusting is dit een absolute topper.

Het vullen van de Gamo Coyote 

Deze Coyote is een PCP buks wat inhoud dat de buks gevuld moet worden met perslucht om er mee te kunnen schieten. Dit kan op 2 manieren d.m.v. een pomp of een persluchtcilinder die reeds gevuld is met perslucht.

Gamo Coyote vullen met een pomp

Dit is vrij eenvoudig; zorg dat de luchtbuks niet geladen is, en op veilig staat. Sluit de pomp aan op de luchtbuks d.m.v. de meegeleverde vulnippel en zorg dat het ontluchtingventiel op de pomp gesloten is. Zodra er gepompt wordt loop de druk op, dit is af te lezen op de manometers van de pomp en luchtbuks. Vul de buks tot een druk van 232 bar (maximum druk voor de gamo coyote) dan draai langzaam het ontluchtingsventiel open zodat de druk in de vulslang afneemt. Als de druk tot een minimum is gezakt neem dat de vulnippel uit de buks.

Gamo Coyote vullen met een fles

Dit gaat een stuk sneller en kost een stuk minder energie. In plaats van te pompen wordt de lucht aangevoerd uit een perslucht cilinder, deze bevat als de cilinder vol is een druk van maximaal 300 bar, als de vulnippel in de buks is gestoken draai je de kraan op de cilinder open totdat de manometer op de buks aangeeft dat deze de maximale druk heeft bereikt. Daarna druk je op het ontluchtingsventiel op de vulset van de cilinder zodat de druk weer tot een minimum zakt en trek je de vulnippel uit de luchtbuks.

Demper, magazijn en trekker van de Gamo Coyote

Aan de voorzijde van de loop van de Gamo Coyote is er een schroefdraad aangebracht, deze schroefdraad is voorzien van een schroefdraad beschermer. Op deze schroefdraad is een geluidsdemper te plaatsen wat een grote hoeveelheid van het geluid weg neemt en het schiet nog aangenamer maakt. 
De schroefdraad van de Gamo Coyote is 1/2 UNFx20 die je veel terug vindt op de meeste modellen dempers. 

De Coyote is een heel betrouwbare en nauwkeurige buks uitgevoerd met een magazijn. Het 10 schots magazijn is eenvoudig te vullen met pellets en wordt links in het wapen geschoven. Omdat het magazijn onder veerspanning staat schuift er wanneer de grendel naar achteren wordt gebracht automatisch een pellet voor de laad opening van de loop. Wordt nu de grendel naar voren gedrukt is het de luchtbuks geladen en gereed om te schieten.

De trekkerdruk die nodig is om de luchtbuks af te vuren is bij de Coyote instelbaar. De Gamo Coyote is uitgevoerd met een zogenaamde 2-Stage trekker. Waarbij de eerste afstand tot aan de voelbare weerstand kan worden ingesteld en daarnaast ook de tweede afstand en de trekkerdruk kan worden aangepast. Download hier de handleiding om de trekker aan te passen.

De GAMO Coyote beschikt onder andere over:

  • 10 schots magazijn
  • Luchtreservoir met manometer
  • Kolf zowel geschikt voor rechts als linkshandigen
  • Houten kolf van beukenhout
  • 2 stage instelbare trekker
  • Richtkijker 3-9x40 van GAMO
  • Handpomp voor het vullen van het reservoir

Gamo Coyote kopen?

Wilt u de Gamo Coyote Kopen maar je wilt hem eerst komen bekijken? Dat kan in onze winkel in Bornerbroek, daar hebben wij altijd een ruime voorraad Gamo luchtbuksen. 

Productspecificaties

Merk
Gamo
Productstatus
Nieuw
Kaliber
5.5 mm / .22
Krachtbron
PCP

Reviews

0 / 5Op basis van 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »