0Winkelwagen
0

Diana 34 EMS

Productomschrijving

Diana 34 EMS

De Diana 34 EMS is een knikloop buks met een mooie kunststof kolf, De kolf voorzien van een duimgat kolf ligt fijn in de hand en vanwege het duimgat kun je snel en makkelijk richten omdat je hand beter in lijn ligt met dit luchtgeweer. 

Een ander voordeel van deze kolf is dat deze gemaakt is van een onderhoudsvriendelijk kunststof. De kolf is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek.

Krachtige Luchtbuks

De Diana 34 EMS is ook een krachtige luchtbuks, de buks is leverbaar in 4.5mm en 5.5mm. De 4.5mm heeft een kracht van 20 Joule en de 5.5mm uitvoering van de Diana EMS heeft een kracht van 22 Joule.

De Diana 34 EMS is een krachtige maar toch goed knikbare buks, elk volwassen persoon kan deze buks vrij makkelijk knikken en kun je met deze Diana luchtbuks vaak achter elkaar schieten zonder dat het erg vermoeiend is.

Verstelbare Tru-Glo richtmiddelen

Deze luchtbuks is ook voorzien van een keep en een korrel. De keep die zich aan de achterzijde van de luchtbuks gemonteerd is, is instelbaar van links naar rechts en van boven naar beneden, en heeft 2 groene tru-glo fibers die helpen bij het richten. De korrel, het richtmiddel aan de voorzijde van de loop is voorzien van een rode tru-glo fiber. Als je de 3 fibers naast elkaar op een rij hebt staan en de keep en korrel zijn goed ingesteld raak je je doel!

De voorzijde van de loop is voorzien van een 1/2 UNF schroefdraad waarop je een demper kan monteren, het schroefdraad is afgedekt door een beschermer die je er af kunt draaien.

Verstelbare trekker

De Diana 34 EMS heeft een verstelbare trekker, De trekkerweg, dat is de afstand die de trekker aflegt, is instelbaar, Het drukpunt dat is het stukje trekkerweg waarbij je weerstand voelt is instelbaar en de trekkerdruk, dat is de druk die nodig is om het schot te laten vallen is instelbaar. Deze trekker is dan erg fijn instelbaar en helemaal aan te passen naar je eigen wensen.

De luchtbuks is natuurlijk ook voorzien van een veiligheid, deze wordt automatisch geactiveerd zodra je de buks hebt gespannen. Doe de veiligheid naar voren te drukken wordt deze gedeactiveerd en kun je schieten.

 

Productspecificaties

Merk
Diana
Productstatus
Nieuw
Kaliber
4.5mm /.177 & 5.5mm/.22
Krachtbron
Veer

Reviews

0 / 5Op basis van 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Diana Diana 34 EMS
DianaDiana 34 EMS
€379,00
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »