0Winkelwagen
0

CZ P-09

Productomschrijving

Innovatieve materialen
Voor het frame van de CZ P-09 is gekozen voor een modern, mechanisch en thermisch extreem stabiel glasvezelversterkt polymeer. De nieuwe oppervlakteafwerking van de slede, loop en andere kleine onderdelen verhoogt de weerstand van het wapen aanzienlijk tegen mechanische schade en corrosie.

Comfort
Het pistool trekken, richten en schieten is heel intuïtief. De terugslag is geminimaliseerd, het wapen keert natuurlijk terug naar het doel, zelfs tijdens snelvuur. De ergonomie van het pistool is door de afronding van het wapen naar een hoge standaard gebracht, Het verwijderen van scherpe randen en de toevoeging van de voorste spanranden aan de slede is ook een groot pluspunt.

Ook is een nieuwe vorm van de trekker en hamer toegepast om het schietcomfort en de bediening van het pistool te verbeteren. Er is keuze uit verwisselbare greepplaatjes in drie maten (S, M, L), waardoor het wapen kan worden aangepast aan de persoonlijke vereisten van de schutter, deze worden alle 3 meegeleverd met het pistool. Het pistool heeft een capaciteit van 19 + 1 patronen van het kaliber 9x19 kaliber, of 15 + 1 patronen van kaliber .40 S&W. Standaard zijn de nieuwe stalen richtmiddelen met drie luminescerende punten.

Omega
Het beproefde Omega-trekkermechanisme, heeft als voordeel dat het een eenvoudige bediening van de veiligheidsvoorzieningen van het wapen mogelijk maakt, het kiezen voor handmatige veiligheid of decocking. De veiligheid is ambidextrous, ook de magazijn pal kan naar wens aangepast voor links handig schutters. Elk wapen is in de fabriek op 25 meter ingesteld, de testschijf is tevens bij het wapen aanwezig.

Reviews

0 / 5Op basis van 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »