0Winkelwagen
0

Bergara B14 HMR

Productomschrijving

Bergara B14 HMR

De Bergara B14 HMR is een geweer die door Bergara ontwikkeld is voor jagers en sportschutters, het geweer valt op door de prachtige kolf die een zandbruine kleur heeft met een zwarte spikkel.

Het wangstuk is in hoogte verstelbaar en de kolfplaat is in lengte te verstellen met de bijgeleverde spacers. Het de kolf van de Bergara B14 HMR heeft ook 2 QD swivel aansluitingen voor monteren van een geweerriem. Het is ook mogelijk de standaard oog swivels te gebruiken aan de onderzijde van de kolf. op één van de swivel aansluitingen kan ook een bipod gemonteerd worden.

Bergara Lopen

Bergara lopen staan sind jaar en dag bekend om de hoge kwaliteit, bij de loop van de Bergara B14 HMR is dit natuurlijk niet anders. De loop van HMR is gecoat met Cerakote Graphite Black een keramische coating die ontzettend slijtvast is en ook niet roest zoals traditioneel gezwarte lopen.

De loop is voorzien van een 5/8-24” schroefdraad voor een demper of een mondingsrem, de loop licht helemaal los van de kolf en dit wordt bereikt door een chassis in de kolf te plaatsen waarop het staartstuk wordt gemonteerd. dit precisie gemaakte chassis zorgt voor een perfecte aansluitingen en verbetert de nauwkeurigheid van het wapen. Deze loop heeft de garantie dat je een groepje van 1 MOA kunt schieten op een afstand van 100 yards.

Bergara B14 HRM Chassis

Het chassis die in de kolf is gemonteerd voor een perfecte aansluiting. 

Soepel en stil

Het grendelen van het geweer gaat heel soepel en makkelijk, niet alleen door zijn goede afwerking maar ook de fijne grendelknop met een goed houvast. De veiligheid werkt erg stil er is geen harde hoorbare klik maar een soepele overgang van veilig naar schietklaar.

Het magazijn is een universeel AICS magazijn die uitneembaar is, AICS magazijnen zijn toegepast bij veel andere merken en zijn een begrip in de jacht en schietsport. 

Verschillende kalibers

De Bergara B15 HMR is leverbaar in verschillende kalibers:

  • .22-250 Rem.
  • 300 Win Mag
  • 6.5 Creedmoor
  • .308 Win met 20 inch loop
  • .308 Win met 24 inch loop

Productspecificaties

Merk
Bergara

Reviews

0 / 5Op basis van 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »