Wet Wapens en Munitie

Procedure omtrent aanschaf wapens en munitie:

Alle bestelde artikelen in de webshop die onder de wet wapens en munitie vallen zijn voor u gereserveerd, wanneer blijkt dat u niet over een Nederlands verlof of jachtakte beschikt wordt de koop onheroepelijk door ons ongedaan gemaakt.

Wapens

Wanneer u een wapen wilt aanschaffen dat onder de wet wapens en munitie (WWM) valt dient u in het bezit te zijn van een geldig Nederlands verlof of jachtakte. Bij bestelling van een artikel dat onder de WWM valt dient u een kopie van uw Nederlands verlof of jachtakte en een kopie van uw geldig identiteitsbewijs op te sturen naar [email protected]

Vervolgens sturen wij u per mail een optiebon met de benodigde gegevens om de WM3 en WM2 formulieren te verkrijgen. Na het verkrijgen van het WM3 formulier dient uw artikelen die onder de WWM vallen persoonlijk op te halen in onze winkel, de artikelen worden niet verstuurd via de pakketdienst.

Munitie

Om munitie aan te kunnen schaffen dient u in het bezit te zijn van een geldig Nederlands verlof of jachtakte. Alle munitie die online besteld wordt in de webshop is alleen persoonlijk en na het tonen van een geldig identiteitsbewijs i.c.m. een geldig Nederlands verlof of jachtakte af te halen in onze winkel.

Luchtwapens

Luchtwapens worden alleen verkocht aan personen vanaf 18 jaar, u dient zich te legitimeren met een geldig identiteitsbewijs. U kunt onze deze mailen op ons algemene e-mailadres. Voor de aanschaf van luchtwapens is geen Nederlands verlof en jachtakte vereist.

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »