0Winkelwagen
0

Door Michiel, 5 april 2023

De innovatieve oplossingen van Hatsan luchtbuksen

Hatsan is een merk dat constant de producten wil verbeteren en altijd op zoek is naar manieren om het gebruikersgemak en het plezier van de schutters te vergroten. Hatsan heeft een aantal mooi innovaties toegepast en vind je terug in deze blog.

De geavanceerde Quattro 2-stage match trekker

Deze trekker is ontworpen door Hatsan en bevindt zich in veel van de Hatsan buksen. Deze trekker is biedt de mogelijkheid om de trekker druk op drie verschillende punten aan te passen, namelijk de lengte van de trekker beweging en het eerste en tweede drukpunt. De trekker is zo ontworpen dat als de trekker niet volledig wordt ingedrukt, en men de trekker loslaat, deze weer in de oude stand terug komt. Tevens heeft deze trekker een valveiligheid ingebouwd om te voorkomen dat de luchtbuks onbedoeld afgaat wanneer deze mocht vallen, zelf als de veiligheidspal van de buks uit staat.

 

 

Het SAS Shock Absorber System

Dit systeem van Hatsan zorgt er voor dat te terugslag en trillingen worden gedempt nadat het schot is gevallen, vooral bij de krachtige buksen van Hatsan wordt dit systeem toegepast. Krachtige knikloopbuksen staan er om bekend dat ze richtkijkers kunnen beschadigen door de harde klap en de trillingen van de veer. Door toepassing van dit systeem wordt dat grotendeels voorkomen.

SAS

TRU GLO

De TRU GLO gecombineerd met de micro instelbare richtmiddelen geven een duidelijk beeld op het doel, TRU GLO Fiber Optic technologie wordt op de meeste buksen met keep en korrel van Hatsan toegepast.

Tru Glo

De Quiet Energy

geïntrigeerde dempers op de Hatsan PCP buksen reduceren het geluid van de buks tot wel 50%, als u rustig in uw achtertuin wilt schieten zijn PCP buksen met deze techniek een uitkomst. 

 

Quiet Energy

 

Vortex Gas Pistons

De pistons zijn gas ram veren die kunnen worden toegepast in bijna knikloop buks en onderspanbuksen van Hatsan. Luchtbuksen van Hatsan uitgevoerd met de Vortex gasram hebben de volgende voordelen:

  • Kunnen langere tijd gespannen staan zonder dat dit invloed heeft op de kracht van de buks.
  • Schiet stabieler en consistent in vergelijking met een veerbuks.
  • Voorkomt de meeste vibratie en trillingen die wel bij een veerbuks optreden.
  • De levensduur van een vortex gas ram is langer als een veer.
  • Het schot beeld blijft langer hetzelfde in vergelijking met een veerbuks.
  • Het spannen van de buks gaat makkelijker en maakt minder geluid.

Vortex

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »