0Winkelwagen
0

100 Classic XT van Sauer

36% sale
Sauer 100 Classic XT van Sauer
Productomschrijving

Voor Jager en Sportschutter

De Sauer 100 is een geschikt kogel geweer voor zowel jager als sportschutter. Het wapen is voorzien van een kunststof ERGO MAX kolf die weinig tot geen onderhoud nodig heeft.  

Sauer instelbare trekker

De 100 serie geweren van Sauer hebben allemaal een instelbare trekker die aan te passen is van 1000 gram tot 2000 gram. Dit maakt het wapen geschikt voor jagen en sport schieten. De trekker "breekt" telkens op hetzelfde punt waardoor de schutter precies weet wanneer het schot gaat vallen.

Sauer Safety

Veiligheid is natuurlijk ontzettend belangrijk wanneer het gaat om vuurwapens, Sauer heeft bij dit geweer gekozen voor een veiligheid in 3 verschillende standen, stand 1 waarbij het wapen is af te vuren, stand 2 waarbij de grendel is gespannen en uit te nemen is en stand 3 waarbij de slagpin gespannen staat, maar de grendel niet uit te nemen is. 

Sauer 100 trigger system

De grendel van het wapen is voorzien van 3 grendelnokken, het voordeel hiervan is dat de grendel maar 60 graden gedraaid hoeft te worden, wat fijn is als er snel een 2e schot gelost moet worden.

Het wapen is voorzien van een uitneembaar magazijn die 5 patronen bevat, en 4 patronen bij magnum kalibers.

ERGO MAX Kolf

De Sauer 100 XT is voorzien van een ERGO MAX kolf die je ook terugvindt op de 101 en 404 modellen, deze kolven liggen heel fijn in de hand en worden door veel schutters als prettig ervaren.

Ook zijn de actie en de loop van dit wapen gemonteerd in een EVER REST bedding wat een heel stabiele verbinding tussen actie en kolf garandeert. Ook zijn deze kolven zo ontworpen dat ze zowel voor links- als rechtshandige schutters gebruikt kunnen worden.

Gehamerde loop

De koud gehamerde loop van Sauer wordt door Sauer zelf gemaakt en getest en hebben een ontzettend hoge kwaliteit en gaan vele schoten mee, daarom kan sauer ook zeggen dat ze generaties lang mee kunnen gaan.

Verkrijgbaar in de volgende kalibers:

MINI .223 Rem

MEDIUM .243 Win, .270 Win, .308 Win, .30-06, 6.5 Creedmoor, 8x57IS, 9.3x62, 7mm-08

MAGNUM 7 mm Rem. Mag, .300 Win. Mag, 6.5 PRC

 

 

Reviews

0 / 5Op basis van 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Sauer Sauer 100 Classic XT
SauerSauer 100 Classic XT
€1.245,00€799,00
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »